This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Prietenia este incercare prin care se masoara un omPrietenia poate fi inteleasa ca o profunda apropiere sufleteasca .Oricine doreste sa aiba un prieten bun, caruia sa i sa poata destainuii. Dar cati dintre noi il poate asculta cu tot sufletul si poate chiar ajuta pe acel timid. Timiditatea este o infirmitate. De multe ori relatia de prietenie dintre doua sau mai multe persoane este luata in ras de catre ceilalti .Este de ajuns o privire pentru ca sincerul sentiment de simpatie sa incolteasca. De ce nu stim cu totii sa apreciem prietenia adevarata cu ochii sufletului si nu doar a fizicului. Un om frumos este o bijuterie care in timp se uzeaza, iar un om bun este si ramane vesnic o comoara. De cine ne ascundem oare? De noi insine. Oare intelegem toti sensul cuvantului prietenie? A fi prieten nu inseamna numai distractie si bani inseamna umarul pe care poti plage,umarul de care te poti prinde,si sufletul care iti poate reda speranta intr-un moment trist.
"Postat de:Amarandei Lavinia"

7 comentarii:

Alina spunea...

Bravo

Cristina Tudosa spunea...

Felicitari pentru blogg! Informatiile sunt interesante si e un blogg vesel.
Am tinut cont ca sunt doar 11 dintre voi care au postat.....

Spor la invatat si succes in sesiune!

Cristina Tudosa

OZN spunea...

muahaha!!! ci tari suntem;))

sergiu spunea...

Multumim pentru urare :D

SERGIU spunea...

Faceti o pauza de la invatat :

http://youtu.be/n-Kk8Evnac4

lavinia spunea...

Ma bucur ca a iesit bine.:)

iulia spunea...

NOI SUNTEM CEI MAI TARI :-* BRAVO GRUPA 3 ,dar sa nu uitam ca LAVINIA e cea care la facut.......a iesit super....flicitari colega:-*

Trimiteți un comentariu

Parerea ta pentri noi conteazaă!

Un produs Blogger.