This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Prietenia este incercare prin care se masoara un om



Prietenia poate fi inteleasa ca o profunda apropiere sufleteasca .Oricine doreste sa aiba un prieten bun, caruia sa i sa poata destainuii. Dar cati dintre noi il poate asculta cu tot sufletul si poate chiar ajuta pe acel timid. Timiditatea este o infirmitate. De multe ori relatia de prietenie dintre doua sau mai multe persoane este luata in ras de catre ceilalti .Este de ajuns o privire pentru ca sincerul sentiment de simpatie sa incolteasca. De ce nu stim cu totii sa apreciem prietenia adevarata cu ochii sufletului si nu doar a fizicului. Un om frumos este o bijuterie care in timp se uzeaza, iar un om bun este si ramane vesnic o comoara. De cine ne ascundem oare? De noi insine. Oare intelegem toti sensul cuvantului prietenie? A fi prieten nu inseamna numai distractie si bani inseamna umarul pe care poti plage,umarul de care te poti prinde,si sufletul care iti poate reda speranta intr-un moment trist.
"Postat de:Amarandei Lavinia"

7 comentarii:

Alina spunea...

Bravo

Cristina Tudosa spunea...

Felicitari pentru blogg! Informatiile sunt interesante si e un blogg vesel.
Am tinut cont ca sunt doar 11 dintre voi care au postat.....

Spor la invatat si succes in sesiune!

Cristina Tudosa

OZN spunea...

muahaha!!! ci tari suntem;))

sergiu spunea...

Multumim pentru urare :D

SERGIU spunea...

Faceti o pauza de la invatat :

http://youtu.be/n-Kk8Evnac4

lavinia spunea...

Ma bucur ca a iesit bine.:)

iulia spunea...

NOI SUNTEM CEI MAI TARI :-* BRAVO GRUPA 3 ,dar sa nu uitam ca LAVINIA e cea care la facut.......a iesit super....flicitari colega:-*

Trimiteți un comentariu

Parerea ta pentri noi conteazaă!

Un produs Blogger.