This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Dragostea adolescentină

       Dragostea adolescentină este extrem de pasională şi imprevizibilă. Adolescentul găseşte în această dragoste izvorul vieţii. Lumea capătă culoarea ochilor colegei de bancă şi inima bate doar când cineva îi rosteşte numele.Adolescentului i se pare acum că totul capătă sens.Un zâmbet al adulţilor atunci când strigă la adolescenţi,o privire mai înţelegătoare atunci când simt că nu mai pot şi când totul pare că o ia razna şi adolescentul nu mai are nici o şansă,o amintire cu primul lui zâmbet de când era bebeluş sunt reţete care funcţionează.Printre cei initiati in tainele iubirii,ea este un test de anduranta,o lupta cu propria persoana,un"must have"al societatii.Iubirea adolescentina se diferenteaza prin puritate si devotament,prin capacitatea iubitilor de a isi manifesta sentimentele fara jena si complexele ce vin mai tarziu in viata.A iubi cat timp esti tanar inseamna a te expune posibilitatii de a fi ranit si a merge mai departe in speranta ca nimeni si nimic nu te poate desparti de partener(-a).Ne devotam relatiei cu un curaj cu care nu ne vom mai intalni pe parcursul vietii,traim la intensitate maxima reusitele si momentele speciale si ne intristam pana in pragul depresiei cand relatia incepe sa scartaie.


O prietena are o vorba:"Intr-o relatie,unul din parteneri intotdeauna iubeste mai mult".Din pacate,cel ce iubeste mai mult,sufera mai mult cand inevitabilul se intampla.Oricat de multa iubire exista intr-o relatie,oricat de atragatoare sunt conditiile,o relatie adolescentina rareori se transforma in altceva...Iubirea adolescentina te invata atat de multe incat te pregateste pentru ceea ce va urma sau te sperie atat de serios incat te pune in imposibilitatea de a mai iubi neconditionat pe cineva?Totul depinde de persoana in cauza si de personalitatea ei.O persoana slaba are doua optiuni,in functie de aspect si curaj:fie se inchide in ea si nu mai gaseste niciodata fericirea absoluta,fie trece dintr-o relatie in alta,cu simplul scop de a isi satisface,fizic si moral,nevoile.O persoana puternica va cauta in continuare iubirea adevarata,isi va astepta cu incapatanare cavalerul pe un cal alb,pana in momentul in care isi va gasi fericirea...
Este iubirea adolescentina un pas inainte sau un pas inapoi ? Te invata atat de multe incat te pregateste pentru ceea ce va urma sau te sperie atat de serios incat te pune in imposibilitatea de a mai iubi neconditionat pe cineva ? Totul depinde de persoana in cauza si de personalitatea ei . O persoana slaba are doua optiuni  , in functie de aspect si curaj : fie se inchide in ea si nu mai gaseste niciodata fericirea absoluta , fie trece dintr-o relatie in alta , cu simplul scop de a isi satisface , fizic si moral , nevoile . O persoana puternica va cauta in continuare iubirea adevarata  , isi va astepta cu incapatanare cavalerul pe un cal alb , pana in momentul in care isi va gasi fericirea . . .
   Persoana buna , sau rea , relatie fara inteles sau plina de semnificatii , toti vom ajunge in situatia de a le spune celor tineri si indragostiti ca iubirea adolescentina este doar o etapa a vietii , o piatra de temelie pentru atitudinea si personalitatea lor , un pas inainte sau un pas inapoi in viata .

"Scris de:Darandoi Roxana"

1 comentarii:

Anonim spunea...

sufar foarte mult pt k iubesc un coleg , stie k il iubesc dar eu nu stiu dak el ma iubeste .vreau sa aflu k sa nu mai sufar cum sa fac ? va rog datimi niste sfaturi .please!

Trimiteți un comentariu

Parerea ta pentri noi conteazaă!

Un produs Blogger.