This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Noul adolescent

ROMANTISM SI VOLANE IN MODA ANULUI 2011

Volanele sunt cele mai populare tendinte in sezonul de primavara/vara 2011. Volanele emana feminitate si inocenta.
Există multe influente din anii '50, '60 şi '70. Anii '70 sunt cunoscuti ca deceniul cel mai chic din istoria modei reprezentând o adevarata sursa de inspiratie pentru multi designeri de-a lungul timpului.





Anul 2011 ne bate la usa si cred ca sunt multe fete si femei care vor sa stie de pe acum ce este in mare voga in anul ce vine.
Iata cele cateva criterii de care femeile ar trebui sa tina cont daca vor vrea sa fie in trend cu moda anului 2011:
- Se poarta mai mult ca niciodata rochiile cu un umar sau ambii umeri dezveliti sau bluzele, rochiile si sacourile cu umerii proeminenti, gen barbatesti.
- Se poarta asimetriile,
rochii
Deci pentru a fi in tendintele anului 2011 trebuie sa ai articole de imbracaminte si accesorii dictate de moda si daca urmaresti criteriile de mai sus, te vei putea considera la moda.
Un alt lucru ce ar putea fi considerat ca o tendinta pentru anul 2011 sunt crapaturile foarte generoase de la fuste si rochii. Acestea trebuie sa lasa sa se vada cat mai mult din picior si trebuie sa recunoastem ca o fusta sau rochie lunga, cu o crapatura larga va da farmec tinutei si o va face totodata foarte
Referitor la cizmele peste genunchi acestea vor fi in continuare la in tendinte, alaturi de pantofii cu platforme mari.
Tot la moda vor fi si pantalonii scurti si fustele foarte scurte, deci baieti bucurati-va, caci veti vedea in 2011 multe picioare dezvelite. si bluze in taieturi asimetrice si cu multe pliuri si volanase.- Se poarta transparenta, materiale tip voal, care sa lase sa se intrazereasca pielea.
- In ceea ce priveste incaltamintea, in 2011 se vor purta pantofii si ghetele cu platforme inalte.
- Referitor la accesorii se vor purta bijuteriile cat mai mari, inele imense, bratari, cercei si coliere extra large, care sa ocupe cat mai mult din incheieturi, gat si decolteu.
sexy
"Scris de:Robescu Maria si Buzdugan Mihaela".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta pentri noi conteazaă!

Un produs Blogger.